A different point of view

Det blev ingen fjälltur igår utan vi tog den i dag istället. 2,5 h tog det oss att vandra till toppen och tillbaka. När det gäller träning så tycker jag det viktigaste som finns är motivation. Du behöver något som motiverar dig att fortsätta till slutet, det som hjälper dig när allt bara känns tungt.
 
Finner du den motivationen så lyckas du. Att ha ett starkt mål kan hjälpa till. Eller som i dag så visste jag att jag skulle få en underbar utsikt och det hjäkpte m7g när jag bara ville vända
 
På vägen hem tänkte jag på den sköna duschen jag skulle ta och den varma koppen kaffe. Det fick mig att orka de sista 20 minuterna.
 
Nu har jag duschat, ätit en god middag (norsk husmanskost, val och potatis), tagit på mig myskläderna och druckigt två koppar kaffe! Nu ska jag läsa en bok medans sambon spelar fifa med sina kusiner ♡

Hulken

Jag är en tjej på 23 år från Göteborg som bor i Tromsö (nord Norge) med min pojkvän. Min blogg handlar om mitt liv, som består av träning, hälsa, härlig mat och den vackra naturen jag lever i. Jag jobbar som, träningsvägledare, PT och gruppträningsinstruktör på gymkedjan Actic :) Enjoy!

RSS 2.0