Återhämtning

Jag hade behövt pausa förra veckan. det var mycket känslor och hormoner som styrde mitt liv och jag behövde en paus. Jag kände mig trött och sliten i kroppen och jag vborde ha valt att lyssna på den och ta det lite lugnt.
 
Jag insåg inte att jag troligtvis slet på kroppen genom att träna för mycket. Det var inte förens söndagen jag insåg att jag tränat 8 pass på 6 dagar. För lite vila och för mycket träning!
 
 


Denna veckan ska jag ta det mycket lugnare och träna lite mindre och verkligen satsa på återhämtning.
 
Utmaningen med 3 konditionspass klarade jag i alla fall!
 
Man ska aldrig underskatta återhämtning och vila för om du tränar är detta otroligt viktigt, du kan skada dig, du får mindre ork och kan inte ge lika mycket under träningspassen, dessutom bryter du bara ner musklerna i stället för att bygga upp dem!
 
Lyssna på kroppen, har du tränat mycket, sovit dåligt, är stressade osv och känner att du är orklös så ta en vilodag, lägg dig på soffan, läs en bok och andas!
 

Hulken

Jag är en tjej på 23 år från Göteborg som bor i Tromsö (nord Norge) med min pojkvän. Min blogg handlar om mitt liv, som består av träning, hälsa, härlig mat och den vackra naturen jag lever i. Jag jobbar som, träningsvägledare, PT och gruppträningsinstruktör på gymkedjan Actic :) Enjoy!

RSS 2.0